Tuinaanleg

Met ruim 15 jaar ervaring en een sterke ploeg medewerkers die gebruik kan maken van modern en aangepast materiaal, zijn wij de ideale partner voor de aanleg van uw tuin.

Aanleg van tuinen

Gaande van een kleine stadstuin tot een grote omgevingsaanleg, elk project is voor ons een nieuwe uitdaging die wij op een correcte en kwalitatieve manier willen opleveren.

Aanleg tuin
Verharding van de tuin

Verharding van tuinen

Door onze jarenlange ervaring hebben wij kennis van heel veel materialen: natuursteen, betonproducten, kleiklinkers, granulaten, metaal etc.

We zijn ook sterk in alle voorbereidende werken zoals het aanbrengen van een goede onderfundering, plaatsen van nutsleidingen en voorzien van waterafvoeren. Specialisten in dienst die niets anders doen dan deze werken.

Tuinconstructies

Carports en poolhouses, afsluitingen, keerwanden, schanskorven, oeverversteviging, metalen constructies, …

Ook voor alle bouwkundige werken in de tuin kan u steeds beroep doen op ons.

Tuinconstructies
Waterpartijen en zwembaden

Waterpartijen en zwembaden: poolcompany

Water oefent een grote aantrekkingskracht uit. Vijvers en zwembaden ademen tegelijk rust en vitaliteit uit.

Greenstyle kan waterpartijen in elke gewenste vorm aanleggen: strakke vijvers, siervijvers, natuurlijke vijvers, … Zelfs zwemvijvers en zwembaden behoren tot de mogelijkheden.

Het aanleggen van vijvers is een vak apart en vereist heel wat kennis. Gelukkig hebben we hiervoor dan ook de juiste mensen in dienst die vanaf de start van de grondwerken tot het moment dat de eerste vis in het water wordt uitgezet, de grootste zorg aan het project besteden.

Neem een kijkje op poolcompany.be voor onze realisaties of verdere info.